Voorwaarden

Disclaimer

Onze gebruiksvoorwaarden

Onderstaande gebruiksvoorwaarden, opgesteld op 10 februari 2020, zijn van toepassing op www.villasure.nl. De website www. villasure.nl is een initiatief van:

DNA, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 12345678 en met btw nr. 12345678.

Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze gebruiksvoorwaarden.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Villasure aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik van de Villasure verzendservice. U bent zelf verantwoordelijk voor het verzenden van de opzegbrief aan uw huidige verzekeraar

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.

Privacy verklaring

Deze website kan worden bezocht zonder enige persoonlijke informatie te verschaffen. Wanneer gebruik gemaakt wordt van de briefgenerator, dan worden gegevens gevraagd om de persoonlijke opzegbrief te genereren. Wanneer vervolgens gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheid om de opzegbrief gratis te downloaden. 

Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

Verzamelde (persoons-)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kan op ieder moment schriftelijk verzocht worden om gegevens uit onze bestanden te verwijderen.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Villasure of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Villasure. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Villasure.

Commissie

Villasure.nl brengt geen kosten in rekening voor het aanmaken van een persoonlijke opzegbrief via deze webpagina.